Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه صنایع دستی استان اصفهان گفت: ما باید برای خروج و فروش بموقع کالاهای صنایع دستی برنامه ریزی بسیار قوی و درستی را انجام دهیم.

به گزارش ایمنا، استارت آپ یک کمپانی نوپا است که راه‌حلی نوین را برای یک مساله ارائه می‌کند، بسیاری استارت آپ را فرهنگ نوینی برای اندیشه‌های نو و خلافیت برفراز ایده‌های موجود می‌دانند که هدف از آن برطرف کردن مشکلات موجود در نقاط کلیدی است که به عنوان پاشنه‌ی آشیل راه‌حل‌های موجود شناخته می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال‌های اخیر، در فرهنگ عامیانه، مفهوم استارت آپ با صنعت فناوری در هم تنیده شده و ریشه‌های استارت آپ با فناوری در هم گره خورده است. تاسیس یا پیوستن به یک استارت آپ به معنای یک تصمیم جدی برای جدا شدن از شرایط ایده‌آل و پایدار به منظور دستیابی به رشد برق‌آسا و تلاش برای ایجاد موجی از تغییرات در مدت زمان کوتاه است.

در این میان، سامانه خدمات ویژۀ شهروندی(خوش) ۱۹۳ پل ارتباطی میان خدمت‌ گیرنده و خدمت‌ دهنده است و کلیه سرویس های مرتبط با نیازهای شهروندی از جمله خدمات پست فیزیکی، الکترونیکی و کلیه خدمات نیابتی اشخاص حقیقی و حقوقی متعلق به بخش های دولتی و خصوصی کشور با شماره ۱۹۳ صورت می گیرد. این خدمت در برگیرنده کلیه سرویس های مرتبط با نیازهای شهروندی با استفاده از شماره تلفن ۱۹۳، خدمات پست فیزیکی، الکترونیکی، مالی و کلیه خدمات نیابتی اشخاص حقیقی و حقوقی متعلق به بخش های دولتی، عمومی و خصوصی کشور است. خدمات ویژه شهروندی (خوش) با شماره تلفن۱۹۳ بزرگ ترین سامانه مکانیزه کشور، به مانند یک پل ارتباطی بین درخواست کنندگان خدمت، کالا و تامین کنندگان خدمات، و کالا نقش بازی خواهد کرد

اما... اولین تفاهم‌نامه همکاری بین خدمات ویژه شهروندی ۱۹۳ و اتحادیه صنایع‌دستی استان اصفهان منعقد شد.

رئیس اتحادیه صنایع دستی استان اصفهان دربارۀ این خبر به خبرنگار ایمنا گفت: حدود ۹ سال است که دولت سامانه خیلی گران قیمتی را هزینه کرده و استارت آپ ها را راه اندازی کرده است، تا بتوانیم از این امکانات وسیع در سرتاسر کشور بهره مند شویم.

عباس شیردل افزود: چنانچه پیش بینی می شود بسیاری از مشاغل در آیندۀ بسیار نزدیک نابود خواهند شد، مثل تاکسی تلفنی ها که اسنپ آمد و جای آن ها را گرفت و متأسفانه بسیاری از اتحادیه ها هستند که با چنین مسائل و مشکلاتی روبرو هستند، لذا ما در اصفهان پیشگام شدیم و درواقع اتحادیه صنایع دستی استان اصفهان پیشتاز در امر استفاده از استارت آپ شد.

وی تصریح کرد: ما در مسئلۀ تولید مشکلی نداریم و حدود ۴۰ هزار تولیدکنندۀ صنایع دستی در سطح استان داریم، اما بایستی برای خروج و فروش بموقع کالاها برنامه ریزی بسیار قوی و درستی را انجام دهیم تا در کارگاه ها و خانه های هنرمندان ما ذخیره نشود. به همین دلیل بر آن شدیم تا با این سامانه قرارداد ببندیم.

شیردل ادامه داد: ما احساس کردیم سامانۀ استارت آپ اولین سامانه ای است که اصلاً هدفش پول نیست بلکه هدفش ارائه خدمات واقعی به شهروندان است و از فروش هر قطعۀ هنری بالاتر از ۱۰ هزار تومان، از ما تنها چیزی حدود ۵۰۰ تومان دریافت می کند.

رئیس اتحادیه صنایع دستی استان گفت: بعد از اینکه تمامی هنرمندان و فروشندگان‌ در این سامانه عضو شدند، چند آثار فاخر صنایع دستی را هم امسال برگزار می کنیم که نخستینِ آن ها در آیندۀ بسیار نزدیک برگزار می شود.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۵۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین امیر کلالی اظهار کرد: در راستای تکالیف مأموریتی و ایجاد انگیزه و حمایت از هنرمندان صنایع دستی مشهد مقدس، با پیگیری صورت پذیرفته و تنظیم لیست متقاضیان جدید بیمه تأمین اجتماعی در حوزه صنایع دستی، تعداد ۱۰۹ نفر متقاضی جدید از هنرمندان فعال صنایع دستی مشهد مقدس به افراد تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی اضافه شده و در مجموع بیش از ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی در مشهد از بیمه تأمین اجتماعی برخوردار شدند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مشهد ادامه داد: نظر به ابلاغ دستورالعمل وزارتخانه در سال ۱۴۰۲ و با عنایت به دستور ریاست جمهوری و موافقت سازمان برنامه و بودجه در خصوص بیمه کردن افراد جدید از شاغلان صنایع دستی شناسه دار و در اجرای قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی مصوب ۹۶/۱۱/۱۸، تعداد ۲۸۶ نفر متقاضی جدید در استان خراسان رضوی مورد تأیید وزارتخانه و سازمان تأمین اجتماعی قرار گرفتند که از این تعداد ۱۰۹ نفر از هنرمندان مشهد مقدس هستند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه با پیگیری و اطلاع رسانی خوبی که در مشهد مقدس انجام شد، شاهد افزایش تعداد هنرمندان بیمه شده در سطح شهرستان بودیم.

امیرکلالی یادآور شد: متقاضیان معرفی شده پس از تکمیل مدارک از جمله ارائه کارت مهارت فنی و حرفه‌ای، معتبر بودن پروانه فعالیت و سایر شرایط ابلاغ شده قانونی می‌توانند تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی در قالب بیمه قالیبافان و شاغلان صنایع دستی قرار گیرند.

کد خبر 6098187

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • دریافت مهر اصالت برای پنج اثر از صنعتگران و هنرمندان چابهار
  • کشت الیاف «وش و کنف»؛ اقتصاد سبز در مازندران
  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • جشنواره چومچه خاتون در شهرستان کوثر برگزار می‌شود
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند