Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-09@08:54:55 GMT

افزایش نقاط ترافیکی متصل به شبکه فیبرنوری در اصفهان

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۷۱۸۹۷

افزایش نقاط ترافیکی متصل به شبکه فیبرنوری در اصفهان

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: تعداد نقاط ترافیکی شهر متصل به شبکه فیبرنوری ۱۵۰ نقطه است که برای افزایش آن به بیش از ۲۲۰ نقطه برنامه‌های ویژه‎ای در نظر داریم.

سیدحمیدرضا ابطحی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در جریان ناآرامی‌های آبان‎ماه امسال ارتباط تعدادی از نقاط ترافیکی شهر را از دست دادیم و بخش زیادی از سرمایه‌های شهر آسیب دید به طوری که هزینه خسارات وارد شده به حوزه ICT سازمان فاوا حدود یک میلیارد تومان اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در راستای هوشمندسازی شهر چند پروژه شاخص در سازمان فاوا مورد توجه قرار گرفته که از جمله آنها می‌توان به پروژه سامانه یکپارچه پرداخت الکترونیکی و مدیریت ناوگان اتوبوسرانی( AVl-AFC) با هدف پرداخت آسان هزینه بلیت اتوبوس، مترو یا هر نوع وسیله حمل و نقل همگانی در شهر اشاره کرد.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان ادامه داد: پروژه دیگر ایجاد پروفایل شهروندی با همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی است که بر اساس این پروژه اطلاعات شهروندان فقط یکبار در سامانه‌های شهرداری ثبت و شهروندان از تمام خدمات لازم شهرداری برخوردار خواهند شد.

وی با بیان اینکه در باشگاه شهروندی رفتارهای شهروندان در سطح شهر را بهبود و رفتارهای خوب آنها را تشویق می‌کنیم، گفت: در باشگاه شهروندی مهمترین هدف تبلیغ، ترویج و پیاده‌سازی رفتار مطلوب شهروندی است و شهروندان در ازای انجام اقدامات شایسته از برخی مزایا بهره‌مند خواهند شد.

ابطحی با اشاره به چگونگی رصد رفتارهای شهروندی، گفت: وقتی شهروند در پروفایل ثبت نام کرد و عضو باشگاه شهروندی شد و با اصفهان کارتی که به نام او صادر شده است، از وسایل حمل و نقل عمومی همچون اتوبوس یا مترو استفاده کرد، این موضوع در باشگاه شهروندی به آسانی قابل رصد است؛ البته تحقق این اهداف مسیری دشوار دارد که تلاش ما برای به نتیجه رساندن آن است.

وی اظهار کرد: سازمان فاوا درگذشته سامانه «پگاح» شامل پرسنلی، کارگزینی، حقوق و دستمزد را مبتنی بر فناوری دهه ۷۰ و ۸۰ راه اندازی کرده بود، اما از آنجا که در این سامانه اصول یکپارچه‌سازی و نیازمندی‌های روز پیش بینی نشده بود، مقرر شد سامانه جامع منابع انسانی به صورت داخلی توسط مهندسان و کارشناسان این سازمان تولید شود.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان با بیان اینکه سامانه جامع منابع انسانی یک مجموعه کامل از سامانه‌های مورد نیاز حوزه منابع انسانی شامل کارگزینی، حقوق و دستمزد، رفاه، بیمه تکمیلی، تشویق تحصیلی، کارانه و بازنشستگان است که تمامی معاونت‌ها، مناطق و سازمان‌های وابسته به شهرداری می‌توانند از آن استفاده کنند، خاطرنشان کرد: فاز اول سامانه جامع منابع انسانی رونمایی شده و فاز دوم آن نیز در سال آینده رونمایی خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه حوزه اصلی فعالیت سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات، خدمت به شهرداری اصفهان است، گفت: سازمان فاوا تأسیس شده تا باعث تسهیل و تسریع امور شهرداری اصفهان برای خدمت به شهروندان شود.

کد خبر 413741

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان فاوا شهرداری اصفهان شهرداری اصفهان شهر کلانشهر شهروند مدیریت شهری سازمان فاوا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات باشگاه شهروندی شهرداری اصفهان منابع انسانی سازمان فاوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۱۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چیزی به‌نام دلالی قبر در اصفهان نداریم

ایسنا/اصفهان مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان با بیان اینکه از سال ۹۹ به بعد هر فردی قبری بخرد، تا زمانی که دفن شود، به ازای آن باید سالانه مبلغ ۲۵۰ هزار تومان پرداخت کند، به ایسنا گفت: بالاترین قیمت قبر یک طبقه در قطعه یک باغ رضوان ۵۰ میلیون تومان و کمترین هزینه مربوط به قطعات ۸۰ و ۹۰ این آرامستان و سه میلیون تومان است درحالی که آماده‌سازی هر قبر حدود ۲۰ میلیون تومان برای سازمان آرامستان‌ها هزینه دارد و در حقیقت سوبسید داده می‌شود.

علی حاجیان ۱۸ اردیبهشت در نشست خبری با اصحاب رسانه، به‌مناسبت چهلمین سالگرد تأسیس باغ رضوان اصفهان، با بیان اینکه سالانه ۸ میلیون زائر در آرامستان باغ رضوان تردد دارد، اظهار کرد: کفن و دفن تنها وظیفه سازمان نیست و وظایف زیست محیطی نیز بر عهده دارد، توسعه و هوشمندسازی یکی از شش محور و هدف ترسیم شده است که سازمان باغ رضوان در کشور نمونه است، مهم‌ترین سازمان شهرداری برای خدمت رسانی به مردم اصفهان محسوب می‌شویم و انجام مسائل دینی و شرعیات مردم را عهده‌دار هستیم. ‌

وی با تاکید بر اینکه، سال گذشته ۵۵ درصد فوت شدگان را آقایان و ۴۵ آن‌ها را بانوان تشکیل دادند، افزود: امسال نیز بودجه سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان ۲۱۶ میلیارد تومان پیش بینی شده که توسط خود سازمان جذب و هزینه می‌شود و شماره تلفن ۱۵۳۰ برای اطلاع یافتن از فرایند دفن اموات به کمک شهروندان است.

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان از ساخت منبع ۵۵ هزار متر مکعبی در باغ رضوان به اندازه ۸۲ درصد کل ظرفیت آب شهرداری اصفهان خبر داد و گفت: این طرح طی دو ماه و نیم اجرایی شده است. همچنین پروژه استحصال آب‌های سطحی را در دستور داریم، چرا که باران‌های اخیر که داشتیم همه آب‌های باران در باغ رضوان با اختلاف شیب ۶ درجه جذب استخر شد که در این راستا کانالی ایجاد می‌شود تا همه آب باران جذب آن و به منبع ارسال شود.

وی تصریح کرد: باغ رضوان سالانه ۱۲۰۰ کیلووات استفاده برق دارد که از طریق نصب پنل‌های خورشیدی تولید برق می‌کند، ۵۵۰ کیلووات تولید برق را در خرداد رقم می‌زند که در این راستا ۴۵ مصرف برق سازمان را خودمان تولید می‌کنیم.

حاجیان با بیان اینکه بحران‌هایی همچون کرونا و سیل و زلزله بیانگر آن است که باغ رضوان باید خودکفا باشد، خاطرنشان کرد: حدود ۵۴۰ k ظرفیت دیزل ژنراتور باغ رضوان است که اگر برق مجموع قطع شود می‌تواند تأمین برق کند.

وی با اشاره به اینکه قیمت قبور در سایت سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان مشخص است و برای دسترسی به قبور مسیریاب را در اختیار شهروندان قرار دادیم، گفت: بالاترین قیمت قبر یک طبقه در قطعه یک باغ رضوان ۵۰ میلیون تومان و کمترین هزینه مربوط به قطعات ۸۰ و ۹۰ این آرامستان و سه میلیون تومان است درحالی که آماده‌سازی هر قبر حدود ۲۰ میلیون تومان برای سازمان آرامستان‌ها هزینه دارد و در حقیقت سوبسید داده می‌شود.

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان اضافه کرد: خدمات تغسیل در باغ رضوان سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، آرامستان‌های محلی یک میلیون و ۴۵۰ هزار و برای افرادی که در بقاع متبرکه دفن می‌کنند هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.

وی درخصوص وجود سگ‌های ولگرد در آرامستان باغ رضوان، گفت: علت این معضل وجود سایت نگهداری حیوانات است که در کنار باغ رضوان ساختند و حتی شب به شب از شهرهای اطراف اصفهان برای اینکه هزینه نگهداری حیوانات بالاست، آنها را به این محل آورده و در سایت رها می‌کنند.

حاجیان افزود: گاهی حتی افراد به این سگ‌ها در باغ رضوان غذا می‌دهند، وجود سگ‌های ولگرد در باغ رضوان معضلی بزرگ و خطرناک است و طی روزهای آینده این مهم را از طریق معاونت خدمات شهری پیگیری خواهیم کرد.

حاجیان در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر ممنوعیت استفاده تصاویر بانوان فوت‌شده، گفت: عکس بانوان با رعایت چارچوب‌ها نصب می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • افزایش دما از جمعه و ادامه بارش‌های بهاری
  • ورود سامانه بارشی به جو کرمانشاه از اوایل هفته آینده
  • ۱۲۰ دوربین نظارتی در شهر قم نصب می‌شود
  • ‌برپایی تورهای شهروندی عمران و پیشرفت در شیراز
  • چیزی به‌نام دلالی قبر در اصفهان نداریم
  • حضور ۲۴ تیم در نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی قم
  • ۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • مشارکت ۲۱ هزار نفر در ورزش شهروندی/ هدف شهرداری همدان سازندگی است
  • نمایشگاه کاریکاتور "فرهنگ شهروندی" در اردبیل